Vélemények

"Kedves Péter! Köszönöm neked, hogy segítettél megtalálnom az egyensúlyomat az életemben. Rávilágítottál, hogyan lássam az életemet másként mint ahogyan eddig tettem! Segítségeddel rájöttem, min kell változtassak az életemben és milyen lépésekben tegyem meg! Köszönöm!”
Petra
"Én Angliában élek és egy ismerősöm ajánlotta Pétert. Nem hittem az online konzultációban, de tettem egy próbát és nem bántam meg. Péter szakmai tudása az online térben is érezhető. Nem gondoltam, hogy sikerül oldanunk a félelmeimen. És olyan dolgokat találtunk, amiket azt hittem, hogy régen le tudtam zárni... de nem. Péternek hála mostmár sikerült. Szívből ajánlom!"
Lukácsné Beregszászi Kata, Angliából
"Önbizalmam nőtt. Most már elhiszem amiket mondtál!!! Köszönöm, hogy bíztál bennem és megváltoztattad az élethez való hozzáállásomat!"
M. Katalin
"Kedves Péter! Köszönöm a közös munkát! Úgy éreztem, hogy senkit sem érdeklek, senki nem kíváncsi rám… értelmetlen volt az életem. Barátnőm javasolt Téged és örökre hálás leszek neki ezért! Most látom, hogy mi a célom és mi az értelme az életemnek! Boldog vagyok és bízom önmagamban!"
Dóri
"Péter nagyon sokat segített a lányomnak az iskolai beilleszkedésben. Válásomat követően új lakásba költöztünk és lányomnak iskolát kellett váltania. Nagyon sokat segített Péter. Újra harmonikus a kapcsolatom a lányommal"
Kiss Piroska
"Kisfiammal kerestem fel Pétert. Ricsi nehezen illeszkedett be az Óvodába, állandó problémáink voltak. Furcsa volt, hogy ezt, hogyan lehet így megoldani, de tettem egy próbát! Megdöbbentem az eredményen! Köszönöm, hogy engem is oldottál és nyugodt anyaként tudom nevelni gyermekemet!"
Marcsi
"Férjemnél egészségügyi probléma adódott. Kiderült, hogy a háttérben az évek alatt a elhidegült házasságunk van. Péter segített férjemnek feloldania a stresszt. Párkapcsolati konzultációk alatt, újra egymásra találtunk és sikerült új életet indítanunk. Köszönjük szépen!"
Bori és Iván
"Amikor találkoztam Péterrel, nemcsak fizikai, hanem lelki betegségek és terhek is nyomasztottak. A bennem lévő blokkok megszüntetésével már az első alkalommal mosollyal az arcomon, önbizalommal telve távoztam!"
Kati
"Szorongásaim, vizsgadrukkom miatt képtelen voltam aludni és „normális” életet élni. Egyre rosszabb volt a közérzetem, ahogyan közeledett az a nap ami miatt izgultam. Három alkalommal találkoztam Péterrel és most már csak egy picit izgulok. Péter tudom azt mondod, hogy annyit mindenkinek kell! És ez így van jól! Köszönöm neked, és várom a folytatást! :)"
Szalay Péter
"Hiába mondod, hogy már „készen” vagyok! Mindig szeretek Veled beszélgetni! Nyugalom és őszinte bölcsesség árad belőled! Feltöltesz és heteken át szárnyalok! Köszönöm Neked!"
Móni
"Az első gyermekem hamar összejött, de a szülés nem volt felhőtlen…. Majd amikor második gyermeket szerettünk volna férjemmel, két év hiába való próbálkozás után javasolta gyermekorvosunk a kineziológiát. Rátaláltam Péterre. Együtt feltártuk az okokat és blokkokat. Most már 7 hónapos terhes vagyok ismét! És bízok magamban!"
Várai-Balog Eszter
"Hat alkalommal jártam Péternél. Munkahelyi problémával kerestem fel. Az első találkozásunkkor pár perc után éreztem, hogy nyugalom tölt el, és biztonságban érzem magam, nyíltan beszélhetek az érzéseimről. Köszönöm!"
Nagy Ferenc